vineri, 27 aprilie 2012

Par drept fara placa de intins

Aceasta metoda este una folosita de mult timp in urma de catre femeile afro. Pentru ca este vorba despre par, si in aceast caz, este nevoie de multa rabdare. Durata procedurii se intinde de seara pana dimineata.

Ce trebuie sa ai la indemana sunt urmatoarele: elastice de par mici, un pulverizator cu apa, un ser pentru coafare, un piaptane rar si o perna din material satin.

Prima etapa:
 Parul trebuie sa-l speli normal, samponul si apoi ii aplici balsam. Apoi trebuie sa iei un prosop si sa stergi parul, usor, fara sa-l freci prea tare. 
Etapa 2:
Parul trebuie pieptanat, iar daca s-a uscat prea tare, poti sa-l dai cu pulverizatorul de apa, de preferat este sa-ti piaptani parul incepand de la varfuri
Etapa 3
In urma descalcirii parului, acesta urmeaza sa fie impartit in 10-14 sectiuni.
Etapa4
Pentru prima sectiune, ai nevoie de un elastic mic si trebuie sa o prinzi la radacina, elesticul nu trebuie sa fie nici larg dar nici strans. Urmatorul pas este sa prinzi alt elastic la o distanta intre 2 si 5 cm de radacina parului. Acest lucru trebuie facut pentru fiecare sectiune de par in parte
 Etapa 5
Dupa ce ai trecut de etapa 4, urmeaza somnul din timpul noptii. Aici este nevoie de o perna de satin, si trebuie sa dormi cu capul gol. In acest timp parul tau se usuca complet, pana dimineata.
Etapa 6
In momentul cand te-ai trezit, dimnineata, trebuie sa-ti desfaci toate elasticele de par si sa lasi parul sa se usuce complet, fara uscator.
Etapa 7
 Dupa etapa 6, cand ai asteptat ca parul sa se usuce complet, trebuie sa folosesti serul pentru a-l aranja, iar apoi vei avea un par drept si cu volum. Totul consta in rabdare si timp.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu